ADANA / KOZAN - Kızıllar İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde şehitlerimizi rahmet ve saygıyla andık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü'nün yıldönümü kutlu olsun.

Şbt

Bakanlığımızın yapmış olduğu Dilimiz'in Zenginliği Projesinde öğrencilerimizin yapmış olduğu resimli sözlükler

Ara

Yerli Malı Haftasını kutladık.Emeği geçen tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul Kütüphanemiz baştan aşağı yenilendi.

Kas

Cumhuriyetimiz'in kurucu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü vefatının 85.yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

May

Okulumuz öğrencilerinden Mehmet Huzeyfe ATEŞ'e Türkiye geneli yapılan denemede sınavında göstermiş olduğu başarıdan dolayı başarı belgesi verdik.Öğrencimizi başarısından dolayı kutlarız. Öğrencimizin başarısında büyük emeği geçen Fevzi ÇAKMAK öğretmenimize de teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerinden Cennet Gözükara'ya Türkiye geneli yapılan denemede sınavında göstermiş olduğu başarıdan dolayı başarı belgesi verdik.Öğrencimizi başarısından dolayı kutlarız. Öğrencimizin başarısında büyük emeği geçen Gürsoy KAPLAN öğretmenimize de teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programımız

Ara

Anasınıfımıza oyuncak ve zeka oyunları yardımlarından dolayı Ümraniye Yamanevler Ortaokulu öğrencileri,velileri,okul aile birliği ve okul müdiresi Rümeysa İLDENİZ'e teşekkür ederiz.

Ock

10 Kasım Atatürk'ü anma günü dolayısıyla okulumuzda yapılan programda emeği geçen Öğretmenimiz Meltem Menteş ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.